fbpx

En dan is het bijna 2021

pragma-health-blog-2021

Omdat de adem die we inademen ons allen toe behoort, heeft 2020 als gevolg van het covid-19 roet in ons eten gegooid. Het heeft ertoe geleid dat we nieuwe paden noodgedwongen moesten betreden en ons oude leventje nieuw leven zijn gaan inblazen. Kortom we kregen er een uitdaging bij die vraagt om aanpassingen van onze levensstijl.

Intentie
Het meest krachtige dat je kunt doen is het vormen van een intentie. Vervolgens ga je zorgen dat je die concreet maakt. Dit zorgt er voor dat je daadwerkelijk kunt gaan doen wat je bedacht hebt zonder dat je voortijdig de handdoek in de ring gooit. 

Gezondheid is ons grootste bezit
Laten we de koe bij de horens nemen. Tijdens deze jaareinde “lockdown”- kunnen we nagaan hoe we onze gezondheid en daarmee ons geluk, zo goed mogelijk kunnen stimuleren. We weten dat een goedwerkend immuunsysteem ons lichaam beschermt tegen ziekteverwekkers. Met behulp van ademhalingsoefeningen, meditatie, body & mind oefeningen en herhaalde blootstelling aan koude (Cryotherapie) is het mogelijk minder last te krijgen van griepverschijnselen en andere kwalen.

Gemoedsrust is een pareltje
Als je tevreden kunt zijn in een onbevredigende situatie, dan heb je iets bijzonder waardevols in handen. Geef je over aan de ervaring, forceer niks en ga voor jezelf na hoe je je lichaam kunt revitaliseren. Let bijvoorbeeld op je voedingspatroon. Schrijf bijvoorbeeld eens op wat je nuttigt. Bedenk dat je geen energie in je lichaam kan opslaan, alleen maar vet. Laat de situaties die je in eerste instantie hebben doen verstoren, je inspireren om jezelf gelukkig te maken. Je slaapt dan rustiger en beter.

Vertrouwen is je beste vriend
Weet dat jij je grootste tegenstander bent? Vertrouw daarom op jezelf en stimuleer jezelf om het positieve te zien. De realiteit is weerbarstiger, maar laat dat niet je geluksgevoel in de weg staan. Zoals jij afhankelijk bent van anderen, zo zijn anderen afhankelijk van jou. Dat maakt ons kwetsbaar, maar tegelijkertijd ook verbonden. Streef naar verbetering zonder uit te zijn op succes.

Pragma Health
Bij Pragma Health is het uitgangspunt dat je lichaam je eigen geneesheer is. Dat wil zeggen dat met behulp van ademhalingsoefeningen, meditatie, body & mind oefeningen en herhaalde blootstelling aan koude (Cryotherapie) het mogelijk is om minder last te hebben van fysieke en mentale ziekteverwekkers.

Wil je zelf gaan ervaren hoe je lichaam spreekt en jij langzaam maar zeker begint te luisteren, je gedachten verstillen, realiteitsbesef verruimt en gemoedsrust verbetert? Bel of e-mail ons, met als onderwerp: En dan is het bijna 2021.

×

Goedendag,

Klik hieronder voor WhatsApp of stuur een mailtje naar info@pragma.nl

×