Boetiek gym

Beweging is vitaal voor een goede gezondheid. Trainen draagt echter niet altijd bij aan de gezondheid. Gelukkig weten wij wat werkt.

In Boetiek gym bieden we verschillende programma’s aan op het gebied van yoga, meditatie, internal martial arts en krachttraining.

Uw veiligheid staat voorop. De resultaten komen vanzelf. Zeker wanneer de Boetiek gym gecombineerd wordt met revitaliserende cryotherapie en hormoon veilig voedingsadvies.

Onze luxe gym zaal is ook beschikbaar voor Private Gymning. Kleine groepen, yoga docenten, health coaches en personal trainers kunnen de zaal huren. We verbinden ons graag aan gelijk gestemde health en gym professionals.

Yoga

Meditatie

Martial arts

Krachttraining

LEES MEER
LEES MEER
LEES MEER
LEES MEER

groepslessen

yoga-kickboksen-internal-martial-arts-01

Yoga


Yoga is een fantastische manier om fitter te worden en je tegelijkertijd meer ontspannen te voelen. Het is een eeuwenoude traditie die voor veel mensen zorgt voor een betere gezondheid, positiviteit en meer levensvreugde. De gecertificeerde yoga coaches van Pragma Health hebben verschillende yoga programma’s ontwikkeld voor uiteenlopende doelen.

LEES MEER

Kickboksen


Om je hele lijf sterk en fit te maken is er wellicht geen workout zo effectief als kickboksen. Het is een echte full body workout die je ook nog eens mentaal sterker maakt. Pragma Health is geen traditionele kickboks gym. Met behulp van professionele coaches (o.a. professioneel vechtster Ella Grapperhaus) gebruiken wij het kickboksen als onderdeel van ons toegankelijke trainingsaanbod voor lichaam en geest. Zelfverzekerdheid, kracht toename, betere zelfverdediging en een goede conditie zijn het resultaat.

LEES MEER

Internal Martial Arts


Als de vechtsport iets te veel van het goede is en yoga net te weinig dan is Internal Martial Arts uw ding. Door de jaren heen hebben wij diverse bewegingsprogramma’s samengesteld die hun basis vinden in de martial arts oftewel de vechtkunsten. Door mindful gebruik te maken van elementen uit  Yoga, (Shaolin) Kungfu, Meditatie, Karate en Qi Gong hebben wij een uniek lesaanbod weten te creëren. Internal Martial Arts tilt u leven fysiek, mentaal en spiritueel naar een hoger plan.

LEES MEER

cursussen

cursussen-01

Mindful mediteren

Mediteren wordt vaak geassocieerd met zweverigheid maar is in wezen ontzettend praktisch. Mediteren helpt u afstand te nemen van de dagelijkse sleur. Je gebruikt de rust dieu krijgt van de meditatie als brandstof om verder te gaan en dingen achter u te laten. U wordt er kalmer, scherper en effectiever door. Pragma Health is ervaringsdeskundige op het gebied van meditatie voor professionals, in relaties en als middel voor persoonlijke ontwikkeling. Ontdek onze cursussen.

Lees meer

Pragma 40-daagse

Een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld om verandering teweeg te kunnen brengen. Het is de ultieme zelf help investering die u kunt maken. Met een groep gelijkgestemden gaan we de uitdaging aan om ons 40 dagen lang te committeren aan een gezondheidsmissie op maat. Zo halen we het beste bij onszelf en elkaar naar boven. Alle voorgaande edities waren een enorm succes. De cursus is er voor zowel individuen als bedrijven en (sport)teams.

Lees meer

personal-training

personal-training-01

pragma-health-boetiek-gym-img-01a

Krachttraining en (hormoon) fitness

De voordelen van krachttraining worden door veel mensen onderschat. Met de juiste krachttraining kunt u uw lijf voor u laten werken. Sterkere spieren helpen met afvallen en verbeteren uw metabolisme. Naast de lichamelijke voordelen is krachttraining goed voor het zelfvertrouwen en bevordert het de cognitieve functies.

Lees meer

Kickboksen 1 op 1

Wij zijn er trots op dat professioneel kickbokser Ella Grapperhaus deze bijzondere personal training bij Pragma Health geeft. Haar lessen past ze aan uw doelen. Ella’s enorme ervaring in het professioneel kickboksen en haar coaching achtergrond maakt deze 1 op 1 sessies een van onze favoriete Pragma PT’s.

Lees meer

zaal-huren-01

pragma-health-personal-training

Personal trainers

Ben je als personal trainer op zoek naar faciliteiten van hoge kwaliteit? Informeer dan naar de mogelijkheden. De Pragma boetiek gym is ruim en ergonomisch. De selectie van professioneel apparatuur zorgt voor een veelzijdigheid aan trainingsmogelijkheden.

Lees meer
pragma-health-private-gym

Private Gym Studio 

De gym kan gehuurd worden voor privé trainingen en sessies van groepen tot 6 personen. Met de apparaten van o.a. Nautilus is er een zeer hoge trainingsweerstand mogelijk. Met de Hitbike (air bike) en de 180 cm heavy bag kan er ook goed aan de cardio gewerkt worden. Reserveren doet u via ons boekingssysteem.