Pragma Health cursussen

Onze cursussen zijn een prettige manier om kennis te maken met ons leefstijl centrum. De cursussen zijn ontwikkeld en worden begeleid door kundige health coaches. Op het moment hebben we twee cursussen: Mindful Mediteren en de Pragma 40-daagse. 

mindful-mediteren

Begint op de eerste vrijdag van elke maand – van 9:00 tot 10:00


Voor wie is dit bedoeld?

Heb je allerlei gedachten en gevoelens die je wel of niet wilt toelaten en wil je leren er objectief naar te kijken, dan is leren mediteren wat voor jou. In 5 fases wordt je meegenomen naar de ervaring van eenheid die je brengt bij het ervaren waardoor je weet wat los kunt laten om zo verder te komen.

Via meditatie werk je aan een verstilling van je zenuwstelsel en worden je gedachten helderder.

Neem contact op voor informatie over mindfulness mediteren


E-mail: info@pragma.nlTelefoon: 020-211 94 49WhatsApp: 020-211 94 49

pragma-40-daagse

De 40 dagen uitdaging

”Het streven naar verbetering zonder uit te zijn op succes”

Het duurt 40 dagen voordat een blijvende verandering zou kunnen plaatsvinden in onze geest en lichaam. Dit komt omdat je dan voldoende tijd hebt genomen om te “rewiren” in je hersenen. Als je net begint, en je wilt jezelf nieuw leven inblazen en transformeren zowel lichamelijk als geestelijk dan is 40 dagen de (minimale) uitdaging.

Wetenschappers hebben ontdekt dat na 40 dagen, de zenuwbanen kunnen veranderen in je hersenen om blijvende verandering te kunnen bewerkstelligen. Kortom 40 dagen van een uur eerder opstaan en training van 5 of 6 dagen per week, geeft na 40 dagen een verandering in geest en lichaam te zien.

De eerst volgende Pragma 40-daagse begint medio 2021. De cursus vindt plaats in een tijdsvlak van 8 weken van maandag t/m vrijdag.

Neem voor meer informatie en inschrijvingen contact op.

Neem contact op voor informatie over Pragma 40-daagse


E-mail: info@pragma.nlTelefoon: 020-211 94 49WhatsApp: 020-211 94 49