fbpx
pragma-health-banner-immuun-boost-01a

De Pragma Immuun Boost geeft energie verbetert je weerstand maakt je minder vatbaar verhoogt concentratie en focus

Immuun Boost

Betere weerstand

Waarom Pragma Immuun Boost?

Een sterk immuunsysteem werkt enorm in je voordeel. Het zorgt voor fysieke en mentale weerbaarheid.

Behalve een beter gevoel, zorgt een sterk immuunsysteem ook voor een productiever leven.  Er blijft meer tijd over voor aandacht voor jezelf, je relaties en je bezigheden. De Pragma Immuun Boost versterkt het immuunsysteem door balans te brengen in voeding, beweging en ontspanning. Stress vermindering en vitaliteit zijn het doel.  

Voor wie?

De Pragma Immuun Boost is er voor mensen die juist nu hun weerstand willen verhogen.

Zekerheid heb je nooit, maar het verschil tussen het immuunsysteem actief ondersteunen  en het niet doen, is gigantisch. Wil je de kans verminderen op uitvallen, oververmoeidheid of lage productiviteit? De Pragma Immuun Boost is speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem maximaal te sterken met een programma dat afgestemd wordt op jouw schema en leefstijl.

Management en Directie | Ondernemers | Mensen in de zorg | (top)Sporters  | Mensen met een druk leven

Wist je dit?

Het immuunsysteem en het lymfestelsel werken nauw samen om het lichaam te beschermen tegen schadelijke ziekteverwekkers. Witte bloedcellen, beenmerg, de milt de thymus en lymfe dragen bij aan onze weerbaarheid. Een gezond immuunsysteem zorgt voor een reeks van afweermechanismen. Er kunnen echter ook onevenwichtigheden in ons zenuwstelsel voordoen die met name auto-immuunziektes kunnen veroorzaken.

Voeding

Beweging

Cryo

Programma

Een sterk immuunsysteem werkt enorm in je voordeel.
Het zorgt voor fysieke en mentale weerbaarheid.

Immuun Intake

Een interactieve analyse sessie ter bepaling van doelen en programma. Hier in komen wensen, ambities en klachten aan bod. Ook zorgen we dat het geplande programma past binnen je budget en privé schema/leven. 

Whole Body Cryo

Het lijf kort koelen in de CryoSpace koelcabine. Voor aanmaak van witte bloedcellen en weerbaarheid tegen de kou. Een eeuwenoude traditie in een modern jasje. De wetenschap is er ook lovend over.

Body&Mind oefeningen

Beweging en training op basis van Oosterse vechtkunsten (Qigong en Shoalin Kung Fu). Ook zijn er verschillende soorten yoga die goed passen binnen dit programma, met name hormoon yoga.  

Voedingscoach

Voedingscoach: Boodschappen lijsten, recepten en consult. Diverse hoogwaardige voedingssupplementen.

Leefstijl plan en coaching

Voedings-advies, leefstijl tips, trainings-programma en reflectie.

Gratis telefonisch consult
Eerst contact via de mail of WhatsApp?
×

Goedendag,

Klik hieronder voor WhatsApp of stuur een mailtje naar info@pragma.nl

×