Personal Training
bij Pragma Health

Als je wat ondersteuning kunt gebruiken bij je workout dan ben je hier aan het goede adres. Onze coaches stellen de PT’s precies af op je doelen, wensen en trainingsniveau. De PT’s worde gegeven in onze ruime, comfortabele Boetiek Gym. Op het moment zijn er twee type PT’s:

  • Krachttraining en (hormoon)Fitness
  • Kickbokstraining 1 op 1 (voor beginners en gevorderden)

KRACHTTRAINING-FITNESS

krachttraining

Neem contact op voor meer info over Krachttraining en (hormoon)Fitness. 

Neem contact op voor informatie over krachttraining en fitness


E-mail: info@pragma.nlTelefoon: 020-211 94 49WhatsApp: 0646 255 883

KICKBOKSEN1-1

kickboksen-1-op-1

Ella Grapperhaus over haar
PT’s Kickboksen bij Pragma Health

”Kickboksen is mijn grootste passie en dat breng ik over in mijn lessen. Mijn PT lessen zijn gevarieerd en aangepast op jou niveau en jou doelen.  Voor het opbouwen van mentale weerbaarheid, kracht en conditie is kickboksen naar mijn mening the way to go. Iets nieuws aanleren kan veel geluk brengen. Kickboksen is meer dan alleen simpel weg schoppen en slaan. Het is een zeer technische sport waar ik graag aandacht aan besteed in mijn lessen. Mensen die ik train vooruit zien gaan en zien leren is het mooiste van dit vak.”

pragma-health-ella-grapperhaus-personal-training-kickboksen

Neem contact op voor informatie over kickboksen 1op1


E-mail: info@pragma.nlTelefoon: 020-211 94 49WhatsApp: 0646 255 883