Onze vragenlijst
Vul deze online in en ontvang gratis telefonisch consult t.w.v.

€30,-

Hoe werkt het?

Met de Pragma Intake gaan we ons verdiepen in uw situatie. Op basis van uw klachten en/of doelen krijgt u van ons  een persoonlijk plan van aanpak.

De stappen van de Pragma Intake:

  • U ontvangt digitaal of per post een vragenlijst
  • Er komt een telefonisch consult (± 15 min)
  • We maken een afspraak in ons leefstijlcentrum (± 1 uur – 1,5 uur)
  • Na ons gesprek en de analyse krijgt u van ons een persoonlijk plan van aanpak op basis van uw leefstijl, doelstellingen en klachten
  • Het tarief voor de Pragma Intake is 120 Euro

C3

Na het invullen van de online vragenlijst krijgt u een email om een afspraak te maken voor een vrijblijvend telefonisch consult. Zo kunt u kosteloos beslissen of de Pragma Intake iets voor u is. Als u tussendoor vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen.

[supsystic-form id=13]

pragma-health-leefstijl-img-03a

Wij zijn er voor u!

Als u meer zoekt dan wat conventioneel trainen u kan bieden bent u bij Pragma Health aan het goede adres. Wij trainen zowel het fysieke als het mentale.  Door de combinatie van kennis met techniek maken wij het verschil. Het doel is hormoonbalans.

Cindy’s verhaal…

“Ik voel me weer alsof ik weer minimaal 20 jaar jonger ben, en geniet weer van mijn leven!” Het aangrijpende, maar inspirerende verhaal van Cindy.


Haar transformatie maakt ons trots!

DE KLACHT

Ik ben Cindy, ik ben 46 jaar en moeder van 2 zoons van 19 en 15 jaar.

Mijn verhaal over mijn transformatie begon een jaar geleden, toen ik bij Bob en Joel binnen stapte. Ik was radeloos.. Ik woog toen 113 kilo, had ontstekingen in mijn knieeen door mijn artrose.

Ik sliep slecht, vaak vlekken voor mijn ogen, ik had angst en paniek aanvallen en was depressief en had geen enkele vertrouwen meer in een gezonde toekomst.

Afvallen lukte totaal niet, hoe weinig ik ook at er ging geen gram meer af.

Ik schreef dit zelf weg onder de leeftijd, overgang.

En de angst bekroop mij dat ik me daarbij neer moest gaan leggen.

Niets bleek minder waar!

DE INTAKE

Na een paar gesprekken met Bob, waarin hij mij vertelde over de mentale en fysieke werking van het lichaam, was het duidelijk dat ik daar mijn balans moest gaan vinden. Hij en Joel hebben voor mij een plan gemaakt, waarin met behulp van de Cryo-therapie, beweging en de juiste voeding van mijn klachten zou kunnen komen.

Ik was heel sceptisch, en had er totaal geen vertrouwen in.

Maar ben toch na enig aandringen van het thuisfront begonnen met de behandelingen. 

DE OPLOSSING

De eerste keer Cryo therapie vond ik heel eng, zeker omdat ik nog steeds last had van mijn angst en paniek aanvallen.

Joel heeft mij op mijn gemak weten te krijgen, en bleef door de hele tijd met mij praten, waardoor ik de eerste behandeling prima doorstond. Het was heel raar, maar het voelde voor mij als een soort overwinning.

Ik reed weg uit amstelveen en ging boodschappen doen.

Ik zal het nooit vergeten, ik liep in de supermarkt en opeens voelde ik een soort van geluksgolf over me heen komen.

Later vertelde Joel mij dat dit endorfine is die vrij kwam door de Cryo-therapie.

De volgende dag werd ik wakker en ik menstrueerde. Dit was al bijna een jaar niet meer gebeurd.

Het was duidelijk dat mijn hormonen reageerden op de behandelingen.

Er heeft een soort reset plaats gevonden waardoor ik vanaf dat moment ook weer opeens ging afvallen. Wat was ik blij! Ik ben toen ook mijn voeding aan gaan passen met behulp van Bob en Joel’s tips en adviezen. En ben meer gaan bewegen, en merkte al binnen een paar weken dat dit steeds makkelijker werd. Mijn knieen begonnen steeds minder pijn te doen. En de ontstekingen verdwenen.

Nu een jaar verder ben ik 33 kilo lichter, fanatiek aan het sporten, en ben aan bodybuilding begonnen. Dit heeft serieus mijn leven gered!

Ze lieten me inzien dat ik mijn mindset om moest gooien, en hebben me overal in bijgestaan. Ik voel me weer alsof ik weer minimaal 20 jaar jonger ben, en geniet weer van mijn leven!

Ik ben Bob en Joel ontzettend dankbaar voor het verschil dat ze gemaakt hebben voor mijn leven! Wellicht ten overvloede, maar ik raad iedereen aan om jezelf dit te gunnen.

Vraag jezelf af wat er meer waard is dan je gezond en gelukkig te voelen, en zonder pijn te leven.