fbpx

Private Gym Studio

Onze Private Gym Studio kan worden afgehuurd voor personal training en voor privé gebruik. De gym studio is multifunctioneel, ruim en comfortabel. Zo hebben we een open ruimte met ergonomische kurkvloer van 70m² en een uitgebreide fitness van ruim 30m². Het CO2 gestuurde luchtbehandelings-systeem zorgt altijd voor een optimale luchtkwaliteit. 

PRAGMA
PRIVATE GYM
STUDIO

 • small group training
 • fitness
 • cardio
 • yoga
 • hit

Kom in beweging.

Beweging is goed voor het immuunsysteem en bevordert de gemoedstoestand. Iedereen, beginner en professional, kent het gevoel dat je hebt na een workout. Mensen zijn gemaakt om te bewegen.

Dat lukt lang niet altijd even goed als gevolg van werk, relaties en de dagelijkse sleur. Voor mensen die veilig en in alle rust willen trainen hebben wij de multifunctionele Pragma – Private Gym Studio in Amstelveen.

Multifunctionele fitness, cardio, hit en yoga ruimte
Er kan zeer veelzijdig getraind worden in de Private Gym Studio. Dit maakt de gym bijzonder geschikt voor personal trainers die afwisselende trainingen willen geven aan hun klanten.
Hygiënisch en Privé
Ongestoord trainen zonder drukte. In alle rust en met veel vrije ruimte.
Train met je favoriete trainingspartners
Perfecte ruimte voor kleine groepen en personal training
Unieke faciliteiten alleen bij Pragma Health
Een zeer ruime ergonomische kurkvloer, CO2 gestuurd luchtkwaliteit systeem en gym equipment van de hoogste kwaliteit.
Previous
Next

Bekijk
onze
faciliteiten

De Private Gym Studio heeft alles wat je nodig hebt
voor een plezierige, effectieve workout.

Voor personal trainers, individuen en kleine groepen

Bekijk de foto’s voor een impressie van de mogelijkheden. Naast de Private Gym Studio bieden we Cryo Therapie en diverse Leefstijl coachingprogramma’s. Allemaal vanuit het zelfde pand, de Pragma Health Studio in Amstelveen.

Reserveer de Private Gym Studio
Neem contact op via WhatsApp, telefoon of e-mail en reserveer direct.

Neem contact op per e-mail, telefoon of WhatsApp om de Private Gym Studio te reserveren. 

EXTRA:
Cryotherapie

 • Sportherstel
 • Immuunsysteem 
 • Betere nachtrust
 • Vitaliteit 
 • Concentratie
 • Afvallen
 • Hormoonbalans
 • Tegen reuma

De oerkracht van kou

Geloof het of niet. Koude is goed voor je. Niet te veel natuurlijk. Cryotherapie is een veilige, beproefde techniek om koude te gebruiken voor verschillende gezondheidsdoelen. Wij bieden het al jaren aan.  

– Whole Body Cryo 

Een reset voor je hele lijf. De Cryo cabine van CryoSpace brengt de temperatuur tot (heel) ver onder de nul. De sensatie verschilt van persoon tot persoon. Het is zeer goed te doen. Wat er komt na de cryo is echter waar je het voor doet. Whole Body Cryo helpt bij sport, klachten en een gezondere leefstijl. 

– Thermocontrast Cryolipolyse

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles), bovenbenen en rug gericht te verminderen. De behandeling is relaxed en volledig pijnloos. TC Cryo kun je af en toe doen wanneer die paar centimeters er toe doen, of juist als vast onderdeel van je schema. De resultaten zijn natuurlijk het beste wanneer je TC Cryo combineert met gezonde voeding en beweging.

WHOLE BODY CRYO:
Herstel en Vitaliteit

Whole Body Cryo is een snelle en veilige manier om het lichaam te koelen met temperaturen tot -180 ˚C gedurende maximaal 3 minuten met als resultaat heilzame effecten zoals verbeterde energie en nachtrust, versnelde genezing en herstel, pijnverlichting en verbetering van je immuunsysteem.

Whole Body Cryo wordt al jaren gebruikt in de topsport voor sneller herstel. Bij Pragma Health kun je de oerkracht van kou voor je laten werken als onderdeel van een workout die z’n gelijke niet kent. 

TC CRYOLIPOLYSE:
Gericht afslanken

TC CRYOLIPOLYSE is een unieke cryolipolyse behandeling om vetweefsel gericht en op een veilige en natuurlijke wijze te kunnen verwijderen door middel van koude. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Je gaat zitten op de comfortabele stoel, krijgt de banden om en wacht rustig tot de TC Cryo klaar is. 

Je kunt TC Cryolipolyse perfect inzetten naast je dieet en workout programma voor extra resultaat. Vooral de lastige plekjes en pondjes kun je gericht aanpakken met deze innovatieve behandeling. 

pragma-health-cryo-therapie-whole-body-cryo-review

Christel's
Cryo review

”Het is een hele prettige salon met professionele begeleiding. Na 3 min in de body Cryo cabine voelde ik me gelijk energieker en had ik minder last van mijn knieblessure. Daarbij ben ik ook de thermo contrast Cryo gaan doen om mijn zwangerschapsbuik te verminderen. Na drie behandelingen ben ik ruim 7 cm rondom de buik en 4 cm in de taille kwijt. Super blij ben ik met dit resultaat. Het motiveert me om te blijven sporten en op mijn eten te gaan letten zodat ik nog meer cm verlies.” – Christel

Wij koelen
met CryoSpace
×

Goedendag,

Klik hieronder voor WhatsApp of stuur een mailtje naar info@pragma.nl

×