Leefstijl coaching

Een gezonde leefstijl staat aan de basis van een goede gezondheid. Een goede gezondheid staat aan de basis van geluk. Dit lijkt een simpele waarheid. Toch is het voor de meeste mensen een enorme uitdaging om een goede balans te vinden in het dagelijkse leven. Er zijn immers zo veel dingen om rekening mee te houden. Om maar niet te beginnen over de vele verleidingen die ons elk moment om de oren vliegen.

Wij hebben ons leven toegewijd aan leefstijl  begeleiding. Decennia aan ervaring leert ons dat iedereen uniek is en gebaat is bij een persoonlijk plan dat past bij de doelen en het karakter van het individu. Om écht gezond te worden moet je het leven. Wij helpen je erbij. Je zult verstelt staan van jezelf. 

Leefstijl begeleiding

Alvorens we over levensstijl wijziging gaan praten, bepalen we eerst de hoofdpunten waar een levensstijl om draait. De behoefte om een levensstijlwijziging door te voeren heeft te maken met een uit balans zijn van hormonen. Hierdoor ontstaan klachten die niet meer te rechtvaardigen zijn gegeven de leefstijl die men had.

Het groeien naar een andere leefstijl heeft als doel om de hormonen weer in balans te krijgen. Enkele factoren die van invloed zijn om een uit balans situatie van hormonen, zijn voeding, herstel na gedane arbeid, werk, gemoedsrust, sociale relaties, beweging/sport en energetisch niveau.

pragma-health-background-leefstijlcoaching-img-02c

Vriendelijke en vakkundige eigenaren die goeie advies geven over voeding en beweging. Voor de rest een schone salon en super netjes. Sinds ik daar behandeld wordt heb ik minder last aan mijn rug.

Nafiesa

Hier krijg je wat je wilt. Veel aandacht en uitleg of juist een moment van rust en aandacht voor jezelf. Een toffe plek om telkens weer heen te gaan.

Pierre

Thanks to your health advice and regular treathment, I have been relieved of my long-term back pain. Thank you so much.

Anoniem

“Ik voel me weer alsof ik weer minimaal 20 jaar jonger ben, en geniet weer van mijn leven!”

Cindy

Bekijk de video van Pragma Health in ‘RTL4 Onderweg naar de regio’ en kom meer te weten over ons leefstijl centrum.

 

Wij waren te zien op RTL4