Ontdek de Voordelen van Whole Body Cryo

Exclusieve aanbieding bij Pragma Health in Amstelveen: 3 cryo behandelingen van €100 voor €59

Promotie van 3 whole body cryotherapie sessies voor €59 bij Pragma Health

Ook bekend van

Adinda Kennedy ondergaat in het TV programma 'Onderweg naar de Regio' een whole body cryotherapie bij Pragma Health
TV Programma 'Onderweg naar de Regio' met Adinda Kennedy
Edsilia Rombley ondergaat in docuserie 'Over Gewicht' een whole body cryotherapie bij Pragma Health
Docuseries 'Over Gewicht' met Kees Tol en Edsilia Rombley
Moderne cryotherapie apparatuur beschikbaar bij Pragma Health zoals te zien op FIBO - werelds grootse
FIBO - 's werelds grootste vakbeurs voor gezondheid, fitness en wellness, gehouden in Keulen.

Whole Body Cryo Aanbieding bij Pragma Health

Ben jij op zoek naar wat slimme ondersteuning van je leefstijl? Onze Whole Body Cryo-behandeling biedt een unieke, ontspannende ervaring doordat je hoofd vrij blijft van de extreme kou. Dit maakt de koudebehandeling niet alleen comfortabeler, maar ook toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar verbeteringen in hun welzijn. 

Je hoeft geen atleet of ice(wo)man te zijn om te profiteren van de gezondheidsvoordelen; of je nu meer energie wilt, beter wilt slapen, of gewoon op zoek bent naar een algehele boost, wij bieden de mogelijkheid de voordelen te ervaren met onze speciale aanbieding.

3 behandeling Whole Body Cryo
voor slechts €59 (normaal €100)

Ons Leefstijlcentrum is gelegen aan de Vijverlaan 2 in Amstelveen: Google Maps

Makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur in directe omgeving.

Onze klanten scoren ons gemiddeld

Voordelen van Whole Body Cryo

Wat onze Klanten zeggen over Whole Body Cryo

Stephany
Stephany
Lees verder
Net mijn 11de cryo-behandeling gehad. Koude maar fijne ervaring voor lichaam en de mind. Slaap weer aan één stuk door s'nachts dus door de dag relaxter. 3 kilo afgevallen om niet te vergeten en huid voelt natuurlijker aan.
Sonja
Sonja
Lees verder
Heb eerst 3x proefsessie gedaan en beviel me gelijk. Goede uitleg en voelt bij mij zeer goed. Kom voor overgang perrikelen en alles wat erbij komt kijken, zoals afvallen, je lekkerder in je vel voelen, is meegenomen. Het is zeer goed te doen de kou. Ik ga verder behandelingen doen.
Chagall
Chagall
Lees verder
Na een Cryo sessie voel ik mij weer bijzonder energiek en fit. Het behandelteam is vriendelijk en begeleiden je goed door de behandeling heen. De sfeervolle ambiance en de hartelijkheid van het team stelt je meteen op je gemak. Echt, een aanrader!
Marcel
Marcel
Lees verder
Heerlijk om even tussen je werk de cryo cabine in te stappen. Enorme energieboost, ik merk ook dat ik daarna weer fitter en scherper voel. Mijn rugklachten zijn zo goed als weg sinds ik dit doe. Gewoon top.
Jose
Jose
Lees verder
Het is zo fijn dat je hoofd boven de cabine uitkomt, dat maakte het voor mij veel aangenamer! Werd super goed ontvangen en alles werd me duidelijk uitgelegd. Ik blijf hier komen!!
Martin
Martin
Lees verder
In mijn zoektocht naar een manier om icm sporten en diëten nog sneller af te vallen viel mijn oog op de Whole Body Cryo. De cryo heeft mij zeker geholpen om de laatste restjes (hardnekkig) vet sneller te laten verdwijnen. De meest koude behandeling zijn ff doorbijten maar wel te doen en geven achteraf een enorme kick. De behandelingen zijn ook goed voor spierherstel. Ik raad Pragma Health iedereen aan.
Bo
Bo
Lees verder
Wonderful place with very professional and friendly specialists. Cryo really makes a difference, for body and soul. Try it and decide yourself!!!
Tamara
Tamara
Lees verder
Ik kom al een tijdje bij Pragma Health voor allerlei koude behandelingen. Ze hebben me goed geholpen met mijn gezondheid. Ik ben flink wat kilo's en hardnekkig vet kwijtgeraakt. Ik voel me een stuk jonger, met meer energie en ontspanning in alles wat ik doe. Heel blij met de begeleiding en adviezen. Echt een aanrader om hier naartoe te gaan!
Natalia
Natalia
Lees verder
Ik ben ontzettend tevreden over de cryo behandeling. Iedere keer weer super-ontspannend en energiegevend tegelijk. Een heerlijke en gezonde verslaving. Absoluut aan te raden.
Ronald
Ronald
Lees verder
Nette ruimte voor de behandelingen. Ik combineer deze behandelingen met gym. Altijd goede voedingsschema's, gezellige ontvangst en een leuke locatie. Ik kom graag bij Bob.
Jolanda
Jolanda
Lees verder
Heerlijke behandeling, kost geen moeite, duurt maar 3 minuten maar mega energieboost.
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor
Pragma Health?

Cryotherapie Pragma Health apparatuur.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Graden
0 °c
Sec.
0

Veelgestelde Vragen

Algemene Vragen

Wat is Whole Body Cryo?

Whole Body Cryo, ook wel cryotherapie genoemd, is een behandeling waarbij je hele lichaam voor korte tijd wordt blootgesteld aan extreem lage temperaturen, vaak tussen -110°C en -180°C. Dit gebeurt in een speciale cabine waarin je slechts een paar minuten verblijft. Door de kou reageert je lichaam door bloed naar de vitale organen te sturen, wat zorgt voor een verrijking van het bloed, verhoogde circulatie, het vrijkomen van endorfines, het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van extra (vet)verbranding. Het wordt gebruikt om pijn te verlichten, herstel te versnellen, energie te verhogen, en je algehele welzijn te verbeteren.

Hoe verloopt een behandeling?

Bij aankomst krijg je een korte uitleg en intake. Je kleedt je om en draagt naast je ondergoed, ook beschermende kleding zoals sokken, handschoenen en sloffen. Onder begeleiding betreedt je de cryo cabine. Tijdens de behandeling zal je begeleider erbij blijven staan om te zorgen dat je je comfortabel en ontspannen blijft voelen. Na afloop kun je je gelijk omkleden en krijg je een glaasje water. Je kunt direct je normale activiteiten hervatten en voel je je vaak verfrist en energiek.

Wat zijn de voordelen van Whole Body Cryo?

Whole Body Cryo kan aanzienlijke voordelen voor zowel fysiek als mentaal welzijn bieden. Het helpt bij pijnverlichting en vermindert ontstekingen, waardoor het ideaal is voor mensen met chronische pijn of sportblessures. De behandeling stimuleert spierherstel en verhoogt de energie door de verbeterde bloedsomloop en aanmaak van endorfines, wat ook de stemming verbetert. Daarnaast bevordert cryotherapie de calorie- en vetverbranding en versterkt het immuunsysteem. Verder draagt het bij aan een gezondere huid en een betere slaapkwaliteit, waardoor het een veelzijdige keuze is voor algehele gezondheidsverbetering.

Wordt cryotherapie vergoed door de verzekering?

Nee, op dit moment worden de kosten van de cryotherapie behandeling niet vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Op welke locatie(s) zijn jullie te vinden?

Op dit moment is de enige locatie van Pragma Health op de Vijverlaan 2, 1182 BZ in Amstelveen: Google Maps Link

Is er gratis parkeergelegenheid?

Ja, zowel voor de deur als in de directe omgeving is gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand is er ook een blauwe zone aanwezig waarop 1,5 uur gratis geparkeerd kan worden.

Wat zijn jullie openingstijden?

MAANDAG T/M DONDERDAG:  09:00 – 17:00
VRIJDAG: 09:00 – 16:00
ZATERDAG: 10:00 – 12:00

Voorbereiding aan de behandeling

Wat moet ik dragen tijdens de sessie?

Je draagt ondergoed (en eventueel beha), sokken die je enkels bedekken, handschoenen, en sloffen. Handschoenen en sloffen zullen wij ter bruikleen ter beschikking stellen. Deze bescherming voorkomt dat de gevoelige plekken ongemakkelijk beginnen te voelen. Optioneel kun je een bikini of sportkleding dragen voor extra comfort. Wij hebben ook badjassen die je kunt gebruiken om naar de cabine te lopen.

Mag ik sieraden dragen tijdens de sessie?

Het is belangrijk om alle metalen sieraden af te doen die niet door iets (zoals kleding) bedekt kunnen worden voordat je de cryo cabine ingaat. Metaal kan de kou geleiden en huidbeschadigingen veroorzaken, dus het verwijderen ervan is essentieel voor je veiligheid. Ringen, smart(horloges) of armbanden kunnen eventueel afgeschermd worden met speciale handschoenen die de behandelaar aan je zal geven. Oorbellen en brillen kunnen aanblijven omdat je hoofd en hals vrij blijft van de kou.

Mag ik crèmes of lotion voor de behandeling insmeren?

Nee, voor de behandeling is het belangrijk dat de huid droog is en vrij van lotion of crèmes is.

Kan ik voor de behandeling sporten?

Ja, je kunt gerust sporten voor je cryotherapie sessie.  Zorg er wel voor dat je na het sporten eventueel droge kleding aan doet en je huid goed droogt voordat je de cryo cabine ingaat, aangezien vocht op je huid in de koude omgeving onaangenaam kan zijn. Bespreek je routine altijd met de behandelaar voor optimaal resultaat.

Kan ik voor de behandeling eten?

Ja, je kunt gerust eten voor je cryotherapie sessie. Het is echter verstandig om een lichte maaltijd te nuttigen en zware maaltijden te vermijden vlak voor de behandeling. Zorg er ook voor dat je voldoende water drinkt om gehydrateerd te blijven, zodat je lichaam optimaal voorbereid is op de sessie.

Zijn er mogelijkheden om me bij jullie om te kleden?

Ja, je kunt je bij ons omkleden in onze kleedruimte met privé kleedhokjes, waar je je comfortabel kunt voorbereiden op de behandeling.

Kan ik mijn spullen veilig opbergen tijdens de behandeling?

Ja, we hebben kluisjes beschikbaar waar je je persoonlijke spullen veilig kunt opbergen tijdens de behandeling, zodat je je volledig kunt concentreren op je sessie zonder je zorgen te maken over je bezittingen.

Geschiktheid en Veiligheid

Voor wie is Whole Body Cryo geschikt?
  • Mensen die hun leefstijl willen verbeteren en specifieke gezondheidsdoelen willen bereiken.
  • Personen met pijnklachten of blessures die verlichting zoeken.
  • Sportende mensen die hun prestaties willen optimaliseren en sneller willen herstellen.
  • Mensen die stress willen verminderen, beter willen slapen en hun energieniveau willen verhogen.
  • Degenen die de voordelen van een ijsbad willen ervaren zonder de intense kou (schok).
Kan iedereen deze behandeling ondergaan? Wat zijn de contra-indicaties?

Niet iedereen is geschikt voor cryotherapie, zie hieronder een overzicht van de contra-indicaties. Bij twijfel, bespreek het eerst met uw (huis)arts en bespreek uw medische achtergrond altijd met uw behandelaar.

  • Personen met ernstige hartproblemen of cardiovasculaire aandoeningen.
  • Mensen met onbehandelde hoge bloeddruk.
  • Mensen die onder behandeling staan voor kanker.
  • Mensen met Trombose (op dit moment)
  • Zwangere vrouwen.
  • Personen met ernstige allergieën voor kou of koude overgevoeligheid.
  • Mensen met open wonden, huidinfecties of andere ernstige huidaandoeningen.
  • Degenen met een geschiedenis van koude-gevoelige aandoeningen zoals Raynaud’s fenomeen.
  • Personen met koorts.
Ik heb geen speciale ademhalingstechnieken geleerd, is dat nodig?

Nee, je hebt geen speciale ademhalingstechnieken nodig voor cryotherapie. De behandeling is ontworpen om comfortabel en veilig te zijn zonder dat je vooraf speciale technieken hoeft te leren. Je kunt gewoon ontspannen en normaal ademen tijdens de sessie, en de begeleider is aanwezig om je door de ervaring te leiden en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt.

Wat zijn de risico's van Whole Body Cryo?

Cryotherapie is over het algemeen veilig wanneer het onder begeleiding van getrainde professionals wordt uitgevoerd. De cabines zijn ontworpen met veiligheidsmaatregelen, en de sessies zijn kort, meestal niet langer dan 3 minuten. Toch zijn er enkele risico’s, zoals bevriezing, huidirritatie, , hyperventilatie of ongemak als je bepaalde medische aandoeningen hebt, zoals hartproblemen of extreme gevoeligheid voor kou. Het is belangrijk om je medische geschiedenis met de behandelaar te bespreken voor de behandeling om mogelijke risico’s te minimaliseren.

Hoe kan ik de risico's minimaliseren?

Om de risico’s van cryotherapie te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van de behandelaar strikt op te volgen. Zorg ervoor dat je huid droog is, zonder crèmes, lotions, zweet, of open wonden. Draag de beschermende kleding die wordt verstrekt, zoals sokken, handschoenen en ondergoed. Verwijder metalen sieraden en bespreek eventuele medische aandoeningen met de behandelaar voordat je de sessie begint. Luister naar je lichaam tijdens de behandeling en geef aan als je je ongemakkelijk voelt.

Wat is de minimum en maximum leeftijd?

Wij hanteren een minimumleeftijf van 16 jaar oud. Kinderen onder de 18 jaar kunnen alleen onder begeleiding van hun ouder/voogd een behandeling ondergaan. De behandeling is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden, zolang ze gezond genoeg zijn en geen contra-indicaties hebben.

Ik heb een lichamelijke beperking, kan ik deze behandeling ondergaan?

Ja, veel mensen met een lichamelijke beperking kunnen cryotherapie ondergaan. Belangrijk is wel dat je gedurende de behandeling, zonder steun rechtop kan blijven staan. De behandelaar kan de sessie aanpassen aan jouw behoeften en je helpen om veilig en comfortabel de cabine te betreden en te verlaten. Bespreek vooraf je specifieke situatie met je behandelaar, of eventueel arts, om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt voor je is.

Ik ben een koukleum, kan ik de behandeling goed ondergaan?

Ja, ook als je een koukleum bent, kun je de behandeling goed ondergaan. De temperatuur en intensiteit van de cryotherapie kunnen worden aangepast aan jouw comfortniveau. Als je de eerste keer de kou lastig vindt, kan de intensiteit geleidelijk worden opgebouwd naarmate je meer sessies doet en eraan went. De begeleider blijft bij je om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt en kan de behandeling op elk moment aanpassen of stoppen als dat nodig is.

Ik ben erg nerveus voor deze behandeling te doen, kan ik de behandeling goed ondergaan?

Het is heel normaal om je nerveus te voelen, vooral als het je eerste keer is. De behandeling is kort en wordt zorgvuldig begeleid door een professional die bij je blijft en continu met je in gesprek blijft om je op je gemak te stellen. Je kunt de sessie op elk moment stoppen als je je ongemakkelijk voelt. Bovendien blijft je hoofd vrij van de kou en kunnen de temperatuur en intensiteit worden aangepast aan jouw comfortniveau, zodat je de behandeling rustig kunt opbouwen en eraan kunt wennen.

Kan mijn huid bevriezen?

Het risico op bevriezing van je huid tijdens cryotherapie is zeer laag, mits de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen. Het is belangrijk dat je huid droog is, zonder crèmes, lotions of zweet, en dat er geen open wonden of metalen voorwerpen aanwezig zijn. Je draagt beschermende kleding zoals sokken, handschoenen en ondergoed om gevoeligste delen te beschermen tegen de kou. De behandelaar blijft voortdurend in de buurt om ervoor te zorgen dat de sessie veilig verloopt en eventuele problemen onmiddellijk worden aangepakt.

Jullie koelen met stikstof, is dat gevaarlijk?

Nee, het gebruik van stikstof om te koelen is veilig wanneer het correct wordt uitgevoerd. De apparatuur en procedures zijn ontworpen met veiligheid in gedachten, en een getrainde professional houdt je tijdens de sessie continu in de gaten om ervoor te zorgen dat alles veilig en comfortabel verloopt.

Over de behandeling

Hoe verloopt de behandeling?

Bij aankomst krijg je een korte uitleg en intake. Je kleedt je om en draagt naast je ondergoed, ook beschermende kleding zoals sokken, handschoenen en sloffen. Onder begeleiding betreedt je de cryo cabine. Tijdens de behandeling zal je begeleider erbij blijven staan om te zorgen dat je je comfortabel en ontspannen blijft voelen. Na afloop kun je je gelijk omkleden en krijg je een glaasje water. Je kunt direct je normale activiteiten hervatten en voel je je vaak verfrist en energiek.

Hoe voelt het tijdens de behandeling?

Tijdens de sessie voel je intense kou, maar omdat de lucht droog is, en je hoofd boven de cabine uitkomt, is de kou veel beter te verdragen dan bijvoorbeeld bij een ijsbad. De meeste mensen beschrijven het als verfrissend en zelfs opwekkend. De korte duur van de sessie maakt het voor de meeste mensen gemakkelijk om te doorstaan.

Voor de eerste paar behandelingen adviseren wij om op warmere behandelingstemperaturen te starten en als het goed gaat, kunnen wij gaan intensiveren. 

Hoe snel merk ik resultaten?

De snelheid waarmee je resultaten merkt, hangt af van het doel van de behandeling en je persoonlijke situatie. Sommige mensen ervaren direct na de eerste sessie al voordelen zoals verhoogde energie of pijnverlichting. Voor langdurige effecten, zoals verbeterd herstel, gewichtsverlies, of vermindering van chronische klachten, zijn meestal meerdere sessies nodig. Het kan variëren van enkele dagen tot weken voordat je merkbare veranderingen ziet, afhankelijk van je lichaam en je specifieke doelen. Het is gebruikelijk om na 5-10 sessies duidelijke veranderingen te merken.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

De meeste mensen ervaren geen bijwerkingen, maar enkele mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid van de huid, een tintelend gevoel of lichte gevoelloosheid na de sessie. Deze verschijnselen verdwijnen meestal binnen enkele minuten tot uren. Ook kan je je moe voelen na de behandeling. Dit wordt veroorzaakt door spierontspanning en de afgifte van endorfine als gevolg van de behandeling, wat je stressniveau verlaagt. Als je ongewone symptomen ervaart, neem dan contact op met je behandelaar.

Hoe vaak kan ik de behandeling doen per week?

Je kunt cryotherapie wel dagelijks doen, afhankelijk van je persoonlijke doelen en behoeften. 

Gemiddeld doen mensen 2-3 behandelingen per week voor optimaal resultaat.

Wat moet ik doen als ik me ongemakkelijk voel tijdens de behandeling?

Als je je op enig moment ongemakkelijk voelt tijdens de behandeling, kun je direct aangeven dat je wilt stoppen. De begeleider houdt je voortdurend in de gaten en kan de sessie onmiddellijk beëindigen. Je veiligheid en comfort staan voorop.

Moet ik na de behandeling iets bijzonders doen? Waar moet ik op letten?

Na de behandeling kun je je normale activiteiten direct hervatten, maar het is belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. Drink voldoende water om gehydrateerd te blijven, vooral als je van plan bent om te sporten of fysiek actief te zijn. Vermijd blootstelling aan extreme hitte, zoals een sauna of zonnebank, voor enkele uren na de behandeling, omdat je huid mogelijk gevoeliger is. Als je enige roodheid of tintelingen voelt, is dit meestal tijdelijk en verdwijnt het snel.

Wat is het verschil tussen een cryokamer waar je helemaal gekoeld wordt, en een cryocabine die t/m de schouders koelt, zoals hier?

Het verschil ligt in hoe de kou wordt gegenereerd. In een elektrische cryosauna wordt de temperatuur verlaagd door elektriciteit en verder gekoeld met wind. In een cryocabine, zoals wij gebruiken, wordt veel lagere temperaturen behaald door stikstof, maar voelt dit ontzettend droog aan wat leidt tot een comfortabelere ervaring van de kou met intensere en diepere fysiologische respons.

Wat is beter tussen een cryokamer en een cryocabine?

De stikstofcabine is doorgaans beter en effectiever dan een elektrische cryokamer. Dit komt doordat stikstof feitelijk koudere temperaturen tot -180°C kan bereiken, wat zorgt voor intensere fysiologische voordelen, zoals verbeterd spierherstel en sterkere ontstekingsremming. Bovendien blijft je hoofd buiten de cabine, en voelt de lucht erg droog aan wat de algehele ervaring comfortabeler maakt. Hierdoor blijf je meer ontspannen, wat de productie van endorfines bevordert, desondanks de extremere kou die je lichaam ervaart.

Over deze aanbieding

Waarom zou ik 3 behandelingen boeken in plaats van één?

Door 3 behandelingen te boeken, geef je je lichaam de kans om optimaal te profiteren van de voordelen van cryotherapie, aangezien de effecten cumulatief zijn. Hierdoor kan je ook echt ervaren wat cryotherapie voor jou kan betekenen.

Hoe snel adviseren jullie dat ik de drie sessies opmaak?

Voor optimaal effect adviseren we je om de drie sessies binnen één week te voltooien. Dit zorgt ervoor dat de voordelen van cryotherapie zich beter opbouwen en je sneller resultaat merkt.

Hoe lang zijn deze 3 behandelingen geldig?

De 3 behandelingen zullen na de datum van je eerste afspraak, nog 2 weken geldig zijn.

Dit zorgt er ook voor dat je het meest effect haalt uit de behandelingen.

Wat kan ik verwachten na 3 behandelingen?

Na 3 sessies kun je verbeterde energie, verminderde pijn en een beter herstel verwachten, waardoor je een goed beeld krijgt van de effectiviteit van cryotherapie. Je zult ook verbetering ervaren in je weestand tegen kou. 

Kan ik mijn 3 behandelingen met iemand anders delen?

Nee, de 3 behandelingen zijn niet overdraagbaar en zijn specifiek voor jou gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat je het volledige voordeel van de cryotherapie kunt ervaren door de sessies op te bouwen volgens je persoonlijke behoeften en doelen.

Kan ik met meerdere mensen op hetzelfde tijdstip boeken?

Ja, je kunt tot 4 personen tegelijk boeken op hetzelfde tijdstip. Hoewel je samen kunt arriveren en de sessie als groep kunt ervaren, zal elke persoon één voor één de cryocabine ingaan. Dit zorgt ervoor dat iedereen de behandeling onder optimale omstandigheden kan ondergaan, terwijl je toch samen de ervaring kunt delen.

Wat als ik niet tevreden ben na de eerste behandeling?

We begrijpen dat het nieuw voor je is. Daarom raden we aan om alle drie de sessies te voltooien om de intensiteit op goede wijze te kunnen intensiveren en de volledige voordelen te ervaren. We staan klaar om je tijdens elke stap te begeleiden.

Tarieven en Beleid

Wat kost de behandeling?
  • Onze aanbieding voor 3 behandelingen is nu 59 in plaats van 100
  • Losse behandeling: 35
  • 3-rittenkaart: 100
  • 5-rittenkaart: 160
  • 10-rittenkaart: 300
  • 20-rittenkaart: 420 (21 per sessie)
Er is iets tussen gekomen, kan ik mijn afspraak verzetten?

Ja, je kunt je afspraak verzetten, maar houd er rekening mee dat dit kosteloos is als je dit minimaal 24 uur van tevoren doet. Als je binnen 24 uur voor je afspraak wilt verzetten, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. We raden aan om zo snel mogelijk contact op te nemen om je afspraak te wijzigen.

Wat is jullie annuleringsbeleid?

Annuleringen zijn tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos. Als je binnen 24 uur voor je afspraak annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, ongeacht de reden.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Onze actuele algemene voorwaarden kan je hier terugvinden.

Hebben jullie huisregels?

Onze actuele huisregels kan je hier terugvinden.

Wat zijn jullie privacyvoorwaarden?

Onze actuele privacybeleid kan je hier terugvinden.

error: Content is beschermd!
Scroll naar boven

Beste Bezoeker,

Wij zijn gesloten in verband met onze zomervakantie.

We zijn er weer voor u vanaf maandag 19 augustus en kijken ernaar uit om u dan weer te verwelkomen.

Geniet van de zomer en we hopen u na onze vakantie weer te zien voor uw sessies en begeleiding!

Vragen? Stuur een mail naar info@pragma.nl of een WhatsApp bericht naar +31(0)20 211 9449. Wij zullen bij terugkomst uw bericht behartigen.

Met vriendelijke groet,

Het Pragma Health Team

Whole
Body Cryo

Thermo
Contrast Cryo

Leefstijl
Coaching

×

Goedendag!

U heeft vragen? Klik op helpdesk voor WhatsApp

×